OVER

OVER

Reeds vele jaren bent u bij ons aan het juiste adres om te genieten van heerlijke, verfijnde gerechten (met een knipoog naar vis, schaal – en schelpdieren) en met dagverse kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Onze maandmenu, kreeftenmenu’s & à la carte gerechten zijn zeer geliefd in Gent en omstreken en niet alleen voor de creatieve smaken, maar ook zeker voor de onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding. Genieten van een gastronomische maaltijd in een gemoedelijk kader moet wat ons betreft immers toegankelijk zijn voor ieders beurs.

Deze appreciatie lezen we niet alleen in de vele positieve recensies die we dagelijks ontvangen, maar ook in gidsen als Michelin, Gault Millau, Knack en Henri Lemaire.

Vanaf heden verwennen wij trouwens ook de vleesliefhebber met oa. onze heerlijke gemarineerde ribbetjes ‘Mangalica’. Tevens is het perfect mogelijk om ook thuis te genieten van onze heerlijke diverse kreeftbereidingen, bisque, plateau fruits de mer & huisbereide garnaalkroketten. (zie traiteur)

Onze chef Tim en Maître Roger bezorgen u zeker, samen met onze andere medewerkers, met veel goesting een gastronomische en plezierige beleving.

Reservatie is aanbevolen.

Graag tot binnenkort!
Het team van ‘Le Grand Bleu’

TEAM

BRASSERIE REINAERT

Reinaertweg 51
9070 Destelbergen
+32 9 228 46 44

www.reinaertdestelbergen.be
info@reinaertdestelbergen.be

BRASSERIE NOORDHOF

Noordhoutstraat 17
9031 Drongen (Baarle)
+32 9 324 51 10

www.brasserienoordhof.be
info@brasserienoordhof.be